کیک پزی کلوخ…

سلام

بنده از اوان کودکی آرزو داشتم کیک اسفنجی درست کنم. قبل تر ها درست می کردم اما آن جور که باید و شاید پف نمی کرد؛ حتی فهمیده بودم که باید در آخر که آرد را روی آن خمیر کذا الک میکنم کُلّهم اجمعین را در یک جهت مثلاً عقربه های ساعت هم بزنم. اخیراً به کشفیات تازه ای دست یافته ام که اهم آنها از قرار ذیل می باشد:

اول اینکه باباجان کیک اسفنجی اصلاً شیر نمی خواهد. خدا بگویم چکار کند آن شیر پاک خورده ای را که در بچگی بنده، انداخت توی کله من که کیک اسفنجی شیر می خواهد!! (واج آرایی کــِ را صفا کردید؟)

دوم اینکه سفیده تخم را که جدا می کنی آن را باید آنقدر هم بزنی تا سفید و سفت شود و در اثناء هم زدن، نصف شکر و کمی آب لیموترش اضافه کنی! (عجـــــــَـــب!!)

سوم اینکه کیک فوق الذکر روغن هم نمی خواهد! اصلاً می دانستید اگر ظرفی که توی آن سفیده تخم مرغ را هم می زنید کمی چرب باشد، سفیده سفت نمی شود؟؟؟؟

و حال توجه شما را جلب می کنم به محصول بازار مشترک بانو و من:

بفرمایید کیک نوش جان کنید.

لازم به ذکر است که در تصویر آخر، دسته کیک توسط اینجانب تناول شده است.

یا علی

3 نظر در “کیک پزی کلوخ…

  1. سلام چه نکات ظریف و مهمی! امیدوارم تا زمانی که فرصت کیک پزون دست یابد یادم بماند!!!!!
    ولی یک جایی این شکلی شدم آخه آب لیمو ترش توی کیک؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد مزه ش هم خوب شد؟ قیافش که خیلی خوبه!
    و بعد تر دسته هه چی بود؟ شبیه یه تیکه چوب از تنه ی درخت بود آخه!!!
    و بعد تر تر چرا تنها خوری؟؟؟؟!!!!! زندگی مشترک یعنی تناول مشترک حتی در دسته ی کیک!!!!

  2. راست این پست یه چیزی کم داشت! فوت های کوزه گری را گفتید ولی مواد لازم را نگفتید!!
    مواد لازم و دستور تهیه لطفا؟!


    سلام؛
    مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد
    شکر 100 گرم
    آرد 200 گرم
    وانیل 1 قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر 1/2 قاشق چ.خ
    جوش شیرین 1/4 قاشق چ.خ

    سفیده از زرده جدا می کنیم. سفیده را در همزن ریخته و آن را روشن می کنیم. در حین هم خوردن نصف شکر را به آن اضافه کرده و پس از اینکه سفیده سفید شد چند قطره آب لیمو به مخلوط در حال هم خوردن اضافه می کنیم. همانطور که سفیده هم می خورد بقیه شکر را به زرده اضافه نموده و آنقدر با همزن دستی می زنیم تا کرم رنگ و سفت شود. البته وسطهای هم زدن زرده باید همزن برقی را خاموش کرد.
    پس آن سفیده را به زرده اضافه کرده و آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را در چند مرحله روی مخلوط الک می نماییم. وقتی آرد تمام شد و خمیر یکدست شد شما حباب هایی را در خمیر مشاهده می کنید. فوراً پس از یکدست شدن آن را در قالب ریخته توی فر با دمای 180 درجه سیلسیوس به مدت 50 دقیقه قرار می دهیم.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *